Jdi na obsah Jdi na menu
 


Abeceda: Jan Sláma

2. 10. 2018

slamic.jpgJan Sláma přezdívka: SLÁMIČ

Datum narození: 31.10.1988

Oblíbené číslo: 5 (tady bylo v základní sadě společně s 15, tak jsem zvolil 25)

Oblíbený tým: Chelsea FC,  Oblíbený hráč: John Terry

Kariéra: TJ Čechie Zastávka, Sokol Zbraslav (dorost hostování) Sokol Babice u Rosic (muži hostování)

--------------------------------------------------------------------------------------

Auto: Preferuji domácí trh, takže jasně vede Škodovka

Branka: Těch jsem za svoji kariéru moc nedal. Myslím, že bych je spočítal na prstech obou rukou :D Jedna mi utkvěla v paměti ještě z dob starších žáků, to jsem tenkrát napřáhl za hranicí velkého vápna z cca 20 metrů a parádně jsem to trefil na zadní tyč. Jinak jsem většinou kopal penalty.

dsc_0658.jpgBrno: Jednoznačně nejlepší město smiley Mám tam spoustu kamarádů, vzhledem k velkému počtu vysokých škol, je to pro parádní noční život pro studenty. A hlavně fantastický hokej yes

Cíl: No momentálně se asi nezranit a zahrát tzv. pro žízeň a užívat si fotbálek ve Slatině. Nicméně měl jsem možnost se dostat na lavičku do velkého pohárového derby utkání  Zastávka –  Slovan Rosice, tehdy to bylo proti mužstvu z krajského přeboru, nyní kluci kopou špici divize. Rovněž jsem si připsal jeden start v I.B třídě za Zastávku proti Šaraticím.

Film: Mám nejvíce rád komedie a preferuji české klasiky.

img_20180313_091327_446.jpgHokej: Jsem hokejový blázen, preferuji ho více jak fotbal. Jsem členem pražské divize Modrobílí, což je sdružení fanoušků Komety Brno, která má své divize po celé republice. Brněnskému klubu fandím už 13 let od doby co ho převzal současný trenér a majitel v jedné osobě pan Libor Zábranský.

Jídlo: Nejraději mám těstoviny nebo rýži v kombinaci s kuřecím masem.

Muzika: Preferuji taneční muziku a trance.

Nápoj: Pivo, Slivovici po druhé kolaudaci našeho domu už nějak nemusím laugh Doma ji mám dost, na závěrečnou donesu 

Nelahozeves: Přistěhovali jsme se tam s manželkou. Líbí se nám tu a jsme zde spokojení.

Slatina: Skvělá parta lidí. Chtěl bych především poděkovat Zwondovi , že nás vůbec oslovil a hlavně místním klukům, že nás vzali mezi sebe. Já jsem hrozně nadšený, že jsem mohl s fotbalem opět začít.

Sportovní zážitek: Rád jezdím minimálně jednou do roka do zahraničí na fotbalové nebo hokejové zápasy. Kromě Anglie a Německa jsem měl možnost navštívit i Skotsko a to přímo utkání Ligy mistrů Celticu Glasgow proti Barceloně, to bylo to nejvíc co jsem kdy zažil z hlediska atmosféry a fanatismu místních fanoušků. Kdy všichni zpívají hymnu Youll never walk alone.

Volný čas: Na prvním místě je to vždy rodina a trávení času s ní, ale rovněž je to podpora hokejové Komety Brno, kterou jezdíme podporovat s klukama. Naštěstí mi to manželka toleruje a za to jí patří velký dík. Jinak rád hraju florbal a všechny další míčové kolektivní sporty.

Zastávka: Vyrostl jsem tam, začal dělat první fotbalové krůčky. Prožil jsem tu většinu života, než jsem odešel studovat do Prahy. Mám tu rodiče, kamarády a velmi rád se tam vracím. Tímto zdravím kluky na Čechii, předsedu a Žanka :D Díky za přestup pánové 

Zranění: Během zimní přípravy jsem si jednou zlomil zánártní kůstku na pravé noze. Jinak tradičně mám problémy s třísly.