Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli startuje nový fotbalový ročník

30. 8. 2019

Svěřenci trenéra Pavla Vosyky vstoupí již tuto neděli do fotbalového kolotoče soutěžního ročníku 2019/2020. Slatina se v loňské sezoně umístila na konečném 3. místě. V přípravě Slatina odehrála celkem dva turnaje. Nejprve první po sezoně v rámci oslav fotbalu Sokola Blevice, kde turnaj vyhrála. Druhý turnaj odehrála v Olovnici, který po výhře proti tamnímu Sokolu, výběru staré gardy Olovnice/Kralupy a Neuměřic taktéž vyhrála. Kluci měli odehrát ještě jedno přípravné utkání s rezervou Kralup nad Vltavou, bohužel na tento zápase jsme se pro dovolené a početnou marodku nesešli.

V úvodním utkání se naši kluci představí na domácím hřišti proti Třebichovicím, se kterými naši kluci odehráli na jaře předposlední kolo:

22. kolo IV. třídy okres Kladno

Třebichovice - SK Slatina 2:5 (1:2)

Branky: 35. a 62. Mráz, 42. a 68. Šuchman, 66. Doležal

Pro tento zápas nebude z důvodu vlastní svatby přítomen Pepa Mráz, kterému tímto přejeme všechno nejlepší do svazku manželského a počítáme s nějakým tím bankem do kasy :-) Dále je marodných i několik dalších členů našeho mužstva, o jejich možnosti nastoupení do utkání se rozhodne až těsně před zápasem. Během celého září bude nepřítomen Ondra Šuchman a dále minimálně pro celý podzim stále Honza Sláma, kterému magnetická rezonance potvrdila utržený zevní meniskus a čeká ho v říjnu operace.

Přijďte se podívat na náš domácí zápas, podpořit kluky a dát si k fotbálku výbornou klobásku a pivko !!!

!!! SK Slatina olééé !!!