Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slatinští v neděli vstoupí do jarní části sezony

29. 3. 2019

V nedělním poledni nastoupí naši fotbalisté ve Pcherách. Tímto zápasem otevřou jarní kolotoč sezony 2018/2019. Podzimní zápase s tímto soupeřem skočil 2:5 ve prospěch našeho soupeře. Postavení v tabulce je následující. Naši kluci jsou na čele s bilancí 7 výher, 2 remízy a 2 prohry. Pchery se nachází na 5. místě tabulky s bilancí 7 výher, 1 remíza, 3 prohry. Rozdíl mezi oběma týmy jsou pouhé 2 body. 

Utkání bude velmi těžké, všichni jsme zvědaví s jakou sestavou na hřiště soupeře přijedeme. Na jaře s největší pravděpodobností za Slatinu nenastoupí nejlepší střelec mužstva a mozek mužstva Jaroslav Doležal, který je po operaci achilovky. Dále Honza Sláma, kterého čeká operace kolene. 

Co očekává před startem jara, jaký má cíl s mužstvem domácí trenér Pavel Vosyka?

"Očekávám, že po jarní části udržíme první místo. Jaro nebude určitě lehké, protože se budeme muset obejít bez dvou opor základní sestavy - Sláma a Doležal. Na druhou stranu mám velkou radost, že se povedl dotáhnout přestup Pepeho Mrázek z Oseka (Jihočeský Krajský přebor) a že se do sestavy vrací po zranění Petr Mrázek".

"Od nedělního utkání ve Pcherách, neočekávám vůbec nic lehkého, protože to je první jarní zápas a každé mužstvo je správě nabuzené. Hlavně jsme s nimi na podzim prohráli. Věřím však, ve kvalitu našeho mužstva a chci 3 body".

 

NEDĚLE 31. BŘEZNA 2019

SK PCHERY - SK SLATINA 12:00 HOD