Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slatina veze dva body ze Zichovce

9. 9. 2018

3. kolo IV. Třída okres Kladno

Zichovec B - SK Slatina 2:2(1:2) po pen. 2:3

Branky: 22. Stratil, 36. Doležal, rozhodující penalta Sláma

ČK: 89. Stratil

41545297_697505027272622_4064215844400398336_n.jpg

K dnešnímu utkání na hřiště vedoucího celku tabulky jsme zajížděli v celkovém počtu 17 hráčů. V brance se představil hráč z pole Vojta Cahyna, který zaskočil za Kubu Prodla, který se z rodinných důvodů nemohl dnešního utkání zúčastnit. Nutno říci, že ho zastoupil s velkou parádou, ačkoliv ho nachytali domácí brankou, kterou si od břevna nechtěně srazil do brány. Tuto chybu vynahrazoval po celý zbytek celého zápasu a hlavně v závěrečném penaltovém rozstřelu, kde chytil 3 penalty. 

V sestavě domácího mužstva nastoupili 4 hráči z A mužstva, přesto se naši kluci drželo. V prvním poločase bylo naše mužstvo více než vyrovnané mužstvo. Na vedoucí branku domácího mužstva zareagoval Michal Stratil srovnávací brankou, kdy dotlačil ramenem za brankovou čáru střelu Jardy Doležala. Doležal nás rovněž poslal i do vedení, když si popotáhl míč středem hřiště a za hranicí velkého vápna se opřel do míče bodlem a parádním výstavním angličanem poslal naše kluky do vedení 1:2 Domácí nastřelili v prvním poločase dvě břevna, ale branku již nepřidali. 

Ve druhém poločase proběhlo pár střídání na obou stranách a domácí přidali na obrátkách. Přesto jsme se dokázali především skvělým výkonem našeho brankáře udržet v utkání. Domácí vyrovnali v 68. minutě na 2:2. Naši kluci se do vážnější šance přímo nedostali. Až v 80. minutě po standartní situaci Doležala se do zakončení dostal Sláma, ale jeho střela skončila těsně nad levým horním růžkem domácí branky. Domácí přitápěli pod kotlem, ale naše obrana dokázala jejich tlak eliminovat. Utkání nakonec skončilo poměrem 2:2. V následujícím penaltovém rozstřelu naši kluci dokázali udržet pevnější nervy jak domácí a berou tak druhý bod. 

Příští týden nastoupíme na domácím hřišti proti rezervě Vinařic. 

SLATINA OLÉÉÉÉ A ZWONDO VŠECHNO NEJ :-)