Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo: SK Slatina - Viktorie Černuc B 1:0 (1:0)

21. 10. 2018

9. kolo IV. třída okres Kladno

SK Slatina -  Viktorie Černuc B 1:0 (1:0)

Branky: 30. Doležal

ŽK: Marek Sobota, Michal Topič

Diváků: 55

80. minuta - Sláma neproměnil pokutový kop

Sestava:

Prodl

Kočí, Schönfelder, Sláma, Marek (46. Paszkiewicz)

Jan Sobota (60. Oluwatosin), Toman, Stratil, Marek Sobota

Topič (70. Kubica), Doležal

Slatina dneska vstoupila do utkání velmi aktivně. Už v úvodu si vytvořila tlak, který vyústil ve faul na Michal Stratila v hostujícím vápně, bohužel píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Během první půlhodinky si mužstvo vytvořilo několik slibných šancí, ale ujala se až ta ve 30. minutě, kdy se dnes velmi agilní Doležal, uvolnil na středu hřiště, prošel okolo hostujícího hráče a parádní střelou pod břevno otevřel skóre utkání. Černuc za celý první poločas ohrozila branku domácího mužstva pouze ve 35. minutě, kdy střela ze střední vzdálenosti skončila na břevně domácí branky. Přesto, že šancí bylo jako máku na straně domácího mužstva. Poločas skončil pouze hubeným jednobrankovým rozdílem.

Druhá půle pokračovala v podobném rytmu jako ta první. Přesto si Černuc dokázala najít menší skulinky v rozestavení domácího mužstva a dokázala ohrozit domácí branku. Na štěstí nedokázali pořádně trefit zařízení. Většina střel skončila vedle nebo nad domácí svatyní. Ve druhé polovině druhé části již byl zápas vyrovnanější. Hosté museli hru s cílem vyrovnat otevřít, a naši kluci se toho snažili využít. Bohužel se to ne a ne povést. Až v 80. minutě byl jeden z našich hráčů faulován ve velkém pokutovém území. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil domácí Sláma. Ten sice poslal razantní střelu, ale ta bohužel skončila na tyči hostující branky. (JE TO ZA KILO :D ) Zápas tak skončil hubeným jednobrankovým vítězstvím. Dneska si všichni kluci zaslouží pochvalu, mákli a body jsou doma. V souboji o třetí místo jsme zvítězili a posunuli se tak na bednu. 

Příští týden zajíždíme do Pleteného Újezdu. V přípravě jsme s nimi prohráli 1:4. Újezd momentálně vede IV. třídu s náskokem 3 bodů na naše mužstvo. V případě našeho vítězství se můžeme dostat na druhé místo tabulky.

Takže SK SLATINA OLÉÉÉÉÉÉ !!!! a fotbalu ZDAR !!!