Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo: Sokol Zákolany - SK Slatina 1:4 (1:0)

14. 10. 2018

8. kolo IV. třída okres Kladno

Sokol Zákolany - SK Slatina 1:4 (1:0)

Branky: 15. Hron - 55. Kočí, 62. a 82. Doležal, 75. Oluwatosin

Diváků: 41

Sestava:

Prodl

Kočí, Schönfelder, Marek (70. Sláma), Sobota Marek

Sobota Jan (46. Škabraha), Stratil, Doležal, Paszkiewicz (46. Šuchman)

Kubica (46. Oluwatosin), Topič (46. Boháč)

Úvod utkání patřil našim barvám. Naši kluci kontrolovali hru dostávali se do zakončení, ale nedokázali přesněji zamířit. Poté převzali iniciativu domácí. Po nedorozumění kapitána Kočího s Jirkou Markem, se dostal k míči domácí Hron a v 15. minutě tvrdou střelou přímo doprostřed naši branky otevřel skóre utkání na 1:0. Naši kluci se následně nedokázali do konce prvního poločasu pořádně dostat do tempa, když už si vytvořili nějakou větší šanci, vše kryl domácí brankář.

Do druhého poločasu jsme už vstoupili lépe. V 55. minutě poslal krásný centr do vápna Marek Sobota, na který si skvěle naskočil kapitán Václav Kočí a svoji premiérovou brankou v našem dresu vyrovnal na 1:1. V 62. minutě už zvyšoval na 1:2 Doležal. V 75. minutě zabojoval Oluwatosin a zvyšoval už na 1:3. V závěru utkání se vlastním sólem dostal do šance Doležal a ten zvyšoval na konečných 1:4. 

První poločas byl takový nemastný neslaný, ale za druhou půli si kluci zaslouží poděkovat a vezou do Slatiny 3 body. V tabulce jsme aktuálně na 4. místě. Příští týden nastoupíme na domácím hřišti proti třetímu týmu tabulky SK Černuc B. Budeme velmi rádi, když nás domácí fanoušci přijdou podpořit v hojném počtu.

Kompletní fotogalerii najdete pod odkazem na úvodní straně webu