Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo: Kubica rozhodl zápas s Vinařicemi, Slatina se vyšvihla na třetí místo tabulky

16. 9. 2018

4. kolo IV. třída okres Kladno

SK Slatina - SK Vinařice B 2:1 (1:0)

Branky: 8. Topič, 89. Kubica - 65. Čampulka

Diváci: 100

dsc_0932.jpg

Sestava:

Cahyna (46. Prodl)

Mrázek, Schönfelder, Sláma, Marek

Jan Sobota, Václavík, Doležal, Paskiewicz

Vimr, Topič

Střídali hokejově:

Michal, Boháč, Marek Sobota, Kubica, Škabraha, Oluwatosin Adeogun

Dnešní zápas se odehrál za velmi pěkného počasí. Cestu na náš stadion si našlo více než 100 fanoušků. Tímto jim velmi děkujeme za podporu a těšíme se na další domácí zápas.

V prvním poločase jsme se po počátečním oťukávání dostali velmi rychle do vedení, kdy se velmi agilní Topič dostal z hranice asi 20 metrů k míči a z voleje ho napálil na zadní tyč hostující branky 1:0. Takovou branku leckdy nevidíme ani v televizi. Byla to prostě paráda. Hosté po většinu úvodní půle měli míč na svých kopačkách a snažili se kombinovat, ale naši branku nedokázali trefit, až těsně před přestávkou se do vyložené 1000% šance dostal hostující útočník, který zůstal osamocený na hranici malého vápna, svoji šanci ovšem přestřelením naší branky zahodil. My jsme měli několik slibných šancí, ale taktéž bez gólového efektu.

Ve druhém poločase jsme chtěli naše vedení minimálně udržet a přivézt zápas do vítězného konce, ale naše hra začala být velmi nevýrazná a otěže přebral hostující tým z Vinařic. Šanci bylo více než dost. Vinařický Čambulka vyrovnal v 65. minutě na 1:1. Ke konci utkání parádní souhrou Škabrahy a Kubici jsme se mohli dostat do vedení, ale první jmenovaný zakončoval těsně vedle hostující branky. Utkání spělo do nerozhodného stavu. To ale vyvrátil v 89. minutě Ivo Kubica, který na polovině podstoupil souboj s domácím obráncem. Míč si posunul směrem k hostující brance a 50 metrový sprintový souboj s obráncem Vinařic nakonec vyhrál, před sebou měl už jen vyběhnutého brankáře, kterého krásně loboval na zadní tyč a bylo rozhodnuto 2:1. Tři body jsou doma.

SK Slatina olééé

foto z utkání najdete: ZDE