Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo 20/21: SK Slatina - Meteor Pletený Újezd 8:1 (2:1)

14. 9. 2020

2. kolo IV. třída ročník 2020/2021, okres Kladno

SK Slatina - Meteor Pletený Újezd 8:1 (2:1)

Branky: 8.,55. a 60. Doležal, 16. a 47. Bělka, 50. Mráz, 72. Stratil, 90. Kubica - 35. Davydov

Diváci: 90

Sestava:

Cerman (65. Prodl)

Kočí, Schönfelder, Sobota Marek

Stratil

Mrázek, Doležal, Mráz, Šuchman

Klebek, Bělka

Střídali hokejově: 

Kubica, Oluwatosin, Javůrek, Sláma, Sobota Jan

Slatina nevstoupila do zatáčku úplně nejlépe. Soupeř napadal byl aktivnější, ale pouze ve středu hřiště. První šanci, kterou nám hosté nabídli jsme prakticky ihned využili. V 8. minutě dostal na hranici velkého vápna prostor Jarda Doležal, který poslal pumelenici na brankáře Šímu 1:0.  Druhou branku přidal po více než čtvrt hodině hry Bělka. Co se týče vstřelených branek tak to bylo z naší strany v první půli vše. Vyložené šance si vytvořil 2x Klepek, 2x Šuchman a jednou Bělka. Bohužel ani jeden nedokázal další příležitosti k navýšení stavu využít. Posledních 15 minut prvního poločasu domácí trenér Vosyka mužstvo prostřídal, prakticky ihned byla na mužstvu vidět nesehranost. To se vymstilo snížením Davydova. Pleteňák naše mužstvo velmi zatlačil a volalo to po vyrovnání, což se naštěstí nestalo. Do kabin se odcházelo za stavu 2:1. 

Ve druhém poločase začala základní sestava podobně jako v úvodu utkání. Na hře to bylo znát. Naši kluci na hosty doslova vlétli. Bělka, Mráz a následně 2 x Doležal zvýšili už na 5:1. Poslední jmenovaný dovršil v 60. minutě hattrick. Asi 20 minut před koncem naše mužstvo opět prostřídalo, ale i přesto dokázalo ještě přidal další dvě branky. Trefili se Michal Stratil a Ivo Kubica. 

Příští týden se představíme v neděli již v brzkém odpoledni proti benfice Vinařic (Neděle 20.9. Vinařice 13:30). Zápas to nebude jednoduchý. Nominace na utkání proběhne pravděpodobně po tréninku nejpozději v pátek během dne.