Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo: SK Slatina - TJ Sokol Hrdlív B 3:1 (2:1)

4. 4. 2022

15. kolo IV. třída okres Kladno

SK Slatina - TJ Sokol Hrdlív B 3:1 (2:1)

Branky: 11. Stratil, 25. Majer, 88. Jeřábek z penalty

 

Fotbalisté Slatiny vlítli do utkání jako vítr, v prvních 5 minutách se valila na hostujícího brankáře šance za šancí, ale i největší tutovky jsme nedokázali proměnit. Až v 11. minutě zakončil parádní kombinaci přihrávek se štěstím Stratil. Tlak z naší strany dále pokračoval, hosty jsme zatlačili na jejich polovinu hřiště, ale nedokázali naše šance proměňovat. Hosté vyráželi do rychlých brejků, 2x utekl po levém křídle jeden z hráčů Hrdlívu, ale pokaždé skončila střela na našem výborném brankáři. V 25. minutě jsme zvyšovali brankou Majera 2:0. Těsně před odchodem do kabin hosté využili zaváhání naší obrany brankou Mihajloviče.

Ve druhém poločase jsme opět tlačili na domácí hráče, hráli jsme pěkný fotbal, ale obrovské šance jsme nedokázali dostat za záda výborně chytajícího Vondráka. Hosté opět z brejku 2x utekli, nedokázali naše zaváhání potrestat ani 1000% šancí střelou do prázdné z malého vápna. Tak přišel v závěru trest po faulu v 16tce. Z penalty zvyšoval na konečných 3:1 Jeřábek.

Zápas jsme odehráli ve velkém tempu a po delší době se dalo celkem na naši hru dívat. Uvidíme v jaké sestavě vyrazíme v nedělním dopoledni na Slavoj Kladno, neboť zranění nás neopouští a postupně nabírají na obrátkách.